Aurinkosähkö

Aurinkolämpö - Espoo ja Uusimaa

Aurinko on yksi merkittävimmistä uusituvan energian lähteistä. Oikein valituilla ja mitoitetuilla järjestelmillä on mahdollista saavuttaa merkittäviä säästöjä kiinteistön energiakustannuksissa. 


Löydät valikoimastamme laadukkaat aurinkosähkön tuottamiseen tarkoitetut Canadian Solarin aurinkopaneelit. Paneelit toimittaa Scanoffice Oy.

Laroc Energia Center toimittaa aurinkopaketit omakotitaloosi avaimet käteen ratkaisuna. Toimimme Espoon ja Lohjan lisäksi myös muualla Uudenmaan alueella.

Aurinkoenergia Tutustu aurinkosähköjärjestelmiin tästä, pdf

Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkopaneeli on täydellinen esimerkki siitä, miten samalla voidaan säästää energiakustannuksissa ja välittää ympäristöstä. Aurinkosähkön pientuotanto Suomessa on kasvanut todella nopeasti. Syitä tähän ovat tekniikan kehittyminen, lisääntynyt ympäristötietoisuus, ja laitteistojen uusi edullisempi hintataso. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja – ja mikä helpointa, kaiken kattavat verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät saat nyt yhdeltä toimittajalta!

Scanoffice Premium -aurinkosähköjärjestelmät sisältävät kaikki aurinkosähkön tuotantoon tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, ruuveja ja muttereita myöten.

Scanoffice Premium Sofar -paketit

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaadukkaailla inverttereillä ja Canadian Solarin uusimmilla half-cut-paneeleilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen sijoitus, joka kestää kesät ja talvet.

Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat valmiita paketteja, joihin sisältyy kaikki aurinkovoimalan rakentamiseen tarvittavat komponentit, aina kattokiinnikkeitä myöten. Yli 70 kokoonpanon valikoimistamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan järjestelmän, oli kyseessä sitten omakotitalo, kesämökki, tai vaikka liikerakennus.

Täydellinen aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

 • Aurinkopaneelit
 • Invertterin
 • Kattokiinnitysjärjestelmän
 • Turvakytkimen
 • Tarvittavat kaapelit ja liittimet


Aurinkosähköjärjestelmä toimii 3-vaiheisesti, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki aurinkovoimalan tuottama sähkö voidaan hyödyntää kiinteistön sähkönkulutuksessa. Ylimääräinen sähkö, jota ei tarvita kiinteistön sähkönkulutukseen, myydään suoraan sähköverkkoon.

Canadian Solar

Canadian Solar aurinkopaneelit

Scanoffice Premium aurinkosähköpaketeissa käytetään Canadian Solarin aurinkopaneeleita. Canadian Solarin ylpeys, KuPower-aurinkopaneeli perustuu uusimman sukupolven LIC-paneelilitekniikkaan (Low Internal Current). Tällä aurinkopaneelilla on monta loppuun asti mietittyä ominaisuutta, kuten korkeampi teho kuin vastaavan kokoisilla aurinkopaneeleilla, pieni tehohäviö kennojen välillä sekä parempi suorituskyky varjossa.

Canadian Solarin käyttämä half-cut-kenno eli puolitettu aurinkokenno on oiva esimerkki entistä energiatehokkaammasta vaihtoehdosta perinteisiin paneeleihin verrattuna. Lyhykäisyydessään aurinkopaneeleiden aurinkokennojen piisiivut puolitetaan laserleikkurilla, minkä ansiosta aurinkokennot tuottavat enemmän virtaa rakennukseen.

 • 10 vuoden tuotetakuu
 • 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu

Sofar Solar invertterit

Aurinkopaneeleiden tuottama aurinkosähkö siirtyy liitinjohtojen avulla invertteriin, joka säätelee sähkönsiirtoa kotitalouden elektronisiin laitteisiin. Inverttereitä on saatavilla useissa eri kokoluokissa (3 kWp – 12 kWp) rakennuksen tarpeiden mukaan.

Sofar Solar invertteri on suunniteltu toimivaksi Pohjolan markkinoilla, ja vakiona invertteristä löytyy suomenkielinen näyttö ja etäseuranta WiFi:n avulla. Näiden lisäksi invertterissä on monia muita ominaisuuksia:

Helppo asentaa ja ottaa käyttöön 10 vuoden tehdastakuu Säänkestävä – toimii jopa -30°C pakkasessa IP65-luokitus – voidaan sijoittaa rakennuksen ulkopuolelle

Kaksi MPPT-liitäntää – mahdollistaa paneelien sijoittamisen kahteen eri ilmansuuntaan

Fronius Symo aurinkosähköinvertterit

 • Invertterissä näyttö ja etäseuranta
 • Rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden tehdastakuu
 • Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu, toimii jopa -25 asteen pakkasessa
 • IP65 suojausluokka, kestää ulkona