Mitsubishi Electric MSZ-LN -ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Kehitimme täysin uudenlaisen siivekerakenteen, joilla ohjataan sekä vaaka- että pystysuora ilmavirtaus säilyttäen samalla tyylikäs muotoilu. Vain sisäyksikön alapinnassa olevat kaksoissiivekkeet ja ilmanohjaimet liikkuvat, näin laitteen tyylikäs etupaneeli säilyttää jatkuvasti arvokkaan ulkonäkönsä.

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä
ilmavirtausnopeudella, siksi lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Ilma myös jakautuu tehokkaammin asuntoon.

Mitsubishi Electricin oma kaksoisuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä eli sisäyksikön likaantumista. Puhtaampina pysyvät pinnat ylläpitävät laitteen energiatehokkuuden säilymistä koko sen käyttöiän ajan.

Sisäänrakennettu WiFi yhdessä MelCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

Mitsubishi Electric LN- sarjan ilmalämpöpumppu näyttää myös laitteen kuluttaman sähkön.

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.


Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. -15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa. Tehokasta lämmitystä ympäri vuoden!

 

Kompakti ja puhtaan valkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö korostaa kotisi designia.
FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle.


Mitsubishi Electric Wi-Fi -ohjaus antaa sinulle vapauden räätälöidä jäähdytys- ja lämmitysasetukset juuri sopivaksi. Ohjaus toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla kaikkialta internetyhteydellä.

Mitsubishi Electric AP25 ja AP35

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric varmistaa lämpöpumput komponenteistaLähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii joyhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattumanvaraan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan
rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren
ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla
ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitys ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen.

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu saumattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman.

Hiljaisuudella on merkitystä. Laitteen äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), jota tuskin enää korvalla
kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilman ohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

AP-sarjan mallit, ovat Pohjolan karuihin oloihin suunniteltuja malleja. AP-sarjan laitteet ovat myös varustettu vakiona Wifi-toiminnolla, jolla voit etäohjata lämpöpumppuasi vaikkapa kännykälläsi.

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating

 

Energiatehokasta lämpöä kirpeään pakkaseen


Me suomalaiset olemme ylpeitä kylmistä talvistamme. Talvella kuuluu olla reilusti pakkasta, eihän se muuten

talvelta tunnu. Suomen olosuhteisiin suunniteltu Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

lämmittää energiatehokkaasti myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

 


RW-ilmalämpöpumpussa on Mitsubishi Electricin kehittämä uusi käyttötilan valitsin, jonka avulla voit valita sinulle kulloinkin parhaiten sopivan toiminnon tilan tai käyttötarpeen mukaan.

Suuressa tilassa voit valita sisäyksikön puhaltamaan ilmaa kauemmas ja lämmittämään koko tilan miellyttäväksi.

Lämmitettävän tilan lämmöntarve voi olla sen verran pieni, että maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita. Tällöin voit käyttää asetusta ”taloudellinen”, jolloin laitteisto pyrkii säilyttämään mahdollisimman hyvän hyötysuhteen erittäin suuren lämmitystehon sijaan.

Silloin kun haluat nauttia hiljaisuudesta, voit pienentää sisäyksikön puhallustehoja. “Hiljainen”-asetus sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi yöllä, jolloin lämmitystä tarvitaan vähemmän.

 

Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi. Se poistaa tehokkaasti ilmassa leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.

 

 

RW-ilmalämpöpumpussa on vakiovarusteena automaattinen takkatoiminto. Sen avulla sisäyksikön puhaltimen nopeutta voidaan säätää ja kohdistaa ilmanohjaimet haluttuun suuntaan niin, että takan lämpö leviää laajemmin asuntoon.

 

Mitsubishi Electric multisplit lämpöpumput

Mitsubishi
Electric multisplit ilmalämpöpumpuissa yhteen ulkoyksikköön kytketään kahdesta
viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään monikerroksisissa
asuinrakennuksissa, toimistotiloissa ja kohteissa joihin ei jostain syystä
voida asentaa useampia ulkoyksiköitä.

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti!

Multisplit-malleja
löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen laitteistot
voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä ja
ulkoyksiköitä on aina vain yksi kappale! Laitteistot soveltuvat toimistojen tai
kotien viilentimiksi ja lämpöpumpuiksi. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella
ollen seinämalleja tai kattokasetteja.

Laitteisto,
jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön
paremmin kuin järjestelmät, joissa taritaan useita ulkoyksiköitä.

Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin

Viilennystä kotiin tai toimistoon


HR COOL -ilmanjäähdytin on kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle.
Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä laitteen ohjelmoiminen sohvalta tai toimistotuolilta käsin käy vaivattomasti.

Vain jäähdytykseen tarkoitettu, ja perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi HR COOL soveltuu erityisesti kerrostalohuoneistojen viilentämiseen.

Tuotetiedot

  • Kompakti ja tyylikäs muotoilu – Perinteiseen lämpöpumppuun verrattuna pienikokoinen sisä- ja ulkoyksikkö
  • Hiljainen – Äänitaso (SPL) alle 39 dB kolmella alimmalla puhallusnopeuden säädöllä
  •  Laite vain jäähdytyskäyttöön Pohjolan olosuhteissa