Thermia Aura T1 -ilmalämpöpumppu

Uusi Aura T1 ilmalämpöpumppu maksimaalisella suorituskyvyllä

Aura T1 on ilmalämpöpumppuvalikoimamme huippumalli. Uusi Aura T1 on malli, joka antaa sinulle maksimaalisen hyötysuhteen ja laajan toiminnallisuuden pohjolan ilmastoolosuhteisiin.

Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu

Uusi Aura T1 ilmalämpöpumppu on erittäin hiljainen käyntiääneltään. Kolmiomuotoilu mahdollistaa suuremman ilmavirran, nopeamman lämmönsäädön ja tasaisemman lämmönjakautumisen huonetilassa. Erityisesti kehitetty kolmiomuotoilu antaa ilmalle jopa 14m heittopituuden. Oivallisen muotoilun ansiosta ulkomitat on pienemmät ja täten sisäyksikkö on helpompi sijoittaa esim. oven yläpuolelle.

Sisäänrakennettu WiFi

Aura T1 ilmalämpöpumpussa on valmius etäohjaukselle. Auran sisäänrakennetun WiFi-toiminnon kautta voit yhdistää lämpöpumpun suoraan langattomaan verkkoon. Aplikaation (valmistuu v2018 aikana) avulla voit ohjata ilmalämpöpumppuasi etäältä puhelimellasi.

Aktiivinen ilmanpuhdistus ja viilennys

Aura T1 ilmalämpöpumpussa on aktiivinen suodatin, joka perustuu plasma/ioni – tekniikkaan. Suodatin puhdistaa sisäilmaa hiukkasista, bakteereista ja viruksista. Lämpimänä vuodenaikana voit käyttää lämpöpumpun AC-toimintoa viilentämään asuntoasi kustannustehokkaasti.

R32 – ympäristöystävällisempi valinta

Olemme valinneet R32 kylmäaineen, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna muihin markkinoilla oleviin kylmäaineisiin.

Ylläpitolämmitys – lisää energiasäästöä

Aura T1 ilmalämpöpumpussa on myös toiminto, joka mahdollistaa ylläpitolämmityksen. Tämä voidaan säätää portaattomasti alkaen +8ºC huonelämpötilasta, erittäin hyödyllinen toiminto ollessasi poissa kotoa. Säästät energiaa samalla kun pidät huolen siitä, että esim. kosteus ei pääse aiheuttamaan ongelmia asunnossasi.

Thermia Aura S1 ilmalämpöpumppu

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu

Aura S1 on vankka ja luotettava ilmalämpöpumppu, joka on suunniteltu pohjolan ilmastoon.

Sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat vaihtoehdon esim. täydentämään suorasähkölämmitystä. Aura S1 ilmalämpöpumppu sopii hyvin myös muiden lämmitysmuotojen rinnalle, eikä vaadi vesikiertoista lämmönjakojärjestelmää toimiakseen.

Erittäin hiljainen

Uusi ilmalämpöpumppu on erittäin hiljainen käyntiääneltään. Aura S1 ilmalämpöpumpun kolmiomuotoilu on suunniteltu eritoten mahdollistamaan suuremman ilmavirran, nopeamman lämmönsäädön ja tasaisemman lämmön jakautumisen huonetilassa. Oivallisen muotoilun ansiosta ulkomitat on pienemmät ja täten sisäyksikkö on helpompi sijoittaa esim. oven yläpuolelle.

Viilennystä kesäisin

Lämpimänä vuodenaikana voit käyttää lämpöpumppua viilentämään asuntoasi kustannustehokkaasti. Aura S1 ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu hiukkas-suodatin, joka puhdistaa sisäilmaa pölystä ja muista hiukkasista.

R32 – ympäristöystävällisempi valinta

Olemme valinneet R32 kylmäaineen, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna muihin markkinoilla oleviin kylmäaineisiin.

Ylläpitolämmitys – lisää energiasäästöä

Aura S1 ilmalämpöpumpussa on myös toiminto, joka mahdollistaa ylläpitolämmityksen. Tämä voidaan säätää portaattomasti alkaen +8ºC huonelämpötilasta. Toiminto on erittäin hyödyllinen ollessasi poissa kotoa. Säästät energiaa samalla kun pidät huolen siitä, että esim. kosteus ei pääse aiheuttamaan ongelmia asunnossasi.