Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla, täysin uuusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen. Uudet energiapihit Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumppumme käyttävät uutta, entistä ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta. Uudet mallit ovat hiilijalanjäljeltään kuusi kertaa pienempiä kuin edelliset mallit.

Esite Käyttöohje

Mitsubishi Electric Energiansäästäjä ilmavesilämpöpumppu – nykyisen lämmönlähteen rinnalle

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin.


Energialaskusta puolet pois

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiiriin.


Energiansäästäjällä katetaan rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta noin 80 %, ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä, kuten öljykattilasta. Näin vuotuisesta lämmitysenergian kustannuksesta saadaan leikattua jopa puolet.

Esite Käyttöohje

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii omakotitalossa? Katso video!