Muut palvelumme

Lattialämmitys, Putkiremontti ja Ilmanvaihto

Lattialämmitys - Espoo ja Uusimaa

Lattialämmitys tuo viihtyisyyttä asumiseen

Lattialämmitys on erittäin suosittu valinta nykypäivän uudis- ja saneerausrakentamisessa. Lattialämmitysjärjestelmän avulla huoneet pysyvät tasaisen lämpiminä ja vedottomina. Sen avulla kotisi ikkunat voivat ulottua lattiasta kattoon, kun patterit eivät ole elämisen ja sisustamisen tiellä. Lattialämmitystä ei näe, mutta sen tehon tuntee.


Asennamme huippuluokan kotimaiset Uponor ja Wehofloor-lattialämmitysjärjestelmät

Olemme valtuutettu Uponor-lattialämmityksen asennusliike. Palvelemme Lohjan ja Espoon lisäksi myös koko Uudenmaan alueella. Kotimainen Uponor-lattialämmitys on helppokäyttöinen, taloudellinen ja luotettava valinta jokaiseen kotiin. Laadukas lattialämmitysjärjestelmä nostaa sekä kotisi asumisviihtyisyyttä että arvoa. Uponor-lattialämmitys on viiden tähden lattialämmitysjärjestelmä, joka pitää talon rakenteet kuivina ja terveinä.


Valitessasi Uponor-lattialämmityksen, saat:

 • Nopean kokonaistoimituksen suunnittelusta takuutuotteeksi.
 • Tarkan ja yksilöllisen suunnittelun talosi lämmitystarpeeseen.
 • Asennuksen aina valtuutetun Uponor-asentajan tekemänä.

Vesiputkiremontit

Tiedätkö missä kunnossa talosi käyttövesi- ja lämmitysputkistot ovat?

Putkien kunnostaminen kuuluu talonomistajille. Vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö voi vähentää korvausta, mikäli putkiston määritelty ikä on ylittynyt.

Tyypillisesti metalli- tai kupariputkella toteutettujen putkistojen elinikä on 25 - 30 vuotta. Mikäli talosi on rakennettu ennen 90 -lukua, kuuluu talosi riskiryhmään.

Talonomistajana sinun kannattaa ehkäistä mahdolliset vesi- ja kosteusvauriot putkiremontilla. Samalla kiinteistösi arvo nousee sekä juomaveden laatu paranee.

Ammattitaito ja kokemus ovat tärkeitä ominaisuuksia onnistuneen putkiremontin toteuttamisessa. Käytämme vain parhaiksi havaitsemiamme tarvikkeita ja materiaaleja remonteissa kuten Uponorin valmistamia putkia.

Uudet nykyaikaisista materiaaleista valmistetut putket asennetaan pintavetona vesipisteille. Yleensä remontti kestää 1 - 3 päivää.


Energiacenter putkiremontti - Tarjouspyyntö

 • Ota yhteyttä ja sovi kuntokartoitus asiantuntijamme kanssa
 • Asiantuntijamme kartoittaa kohteen kotikäynnillä. Putkistoremontin hintaa ei pysty arvioimaan neliöiden tai kerrosten perusteella vaan tarkan tarjouksen laskeminen vaatii aina käynnin kohteessa. Käyntimme ei sido asiakasta mihinkään eikä siitä aiheudu kuluja.
 • Laskemme kohteesta tarkan tarjouksen
 • Tarjouksen laskettuamme käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tarkan kokonaisurakkahinnan, materiaalit, aikataulun sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämisen jne.

Energiacenter putkiremontti - Toteutus

 • Urakkasopimuksen jälkeen sovimme aikataulusta
 • Teemme kohteesta yksilölliset suunnitelmat
 • Toteutamme asennuksen ammattitaidolla sovitussa aikataulussa
 • Annamme takuun ja huolehdimme käyttöopastuksesta


Koneellinen ilmanvaihto

Koneellisen ilmanvaihdon avulla varmistat kotiisi miellyttävän sisäilmanlaadun. Koneellinen ilmanvaihto poistaa tunkkaisen ja kostean ilman ja korvaa sen raikkaalla, suodatetulla ilmalla. Näin sisäilmasi on aina raikasta ja sopivan lämpöistä.

Monet arjen kotiaskareet lisäävät sisäilman epäpuhtauksia, esimerkiksisiivous, ruoanlaitto sekä pyykinpesu. Myös elektroniset laitteet kuten televisio ja tietokone vaikuttavat sisäilman laatuun heikentävästi. Etenkin uudet huonekalut ja matot sekä seinien maalaus tuovat ilmaan epäpuhtauksia.

Koneellinen ilmanvaihto poistaa kosteutta asunnosta

Epäpuhtauksia suurempi vaara kodillesi ja sen asukkaille on kosteus. Esimerkiksi kahden aikuisen ja kahden lapsen perhe tuottaa päivässä noin kymmenen litraa kosteutta päivässä. Koska nykyaikaiset talot ovat hyvin tiiviitä ja eristettyjä, ne sitovat kosteutta tehokkaasti. Koska koneellinen ilmanvaihto poistaa asunnosta myös kosteutta, on se erittäin hyödyllinen niin perheen kuin kodin terveydelle.

Miten koneellinen ilmanvaihto toimii?

Tavallisesti koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä poistaa niin kutsutuista kosteista tiloista: keittiöstä, WC:stä, pesu- ja vaatehuoneesta, ja tuo raikasta ilmaa olo- ja makuuhuoneisiin. Toimiva ilmastointi saa ilman kiertämään puhtaista tiloista kohti epäpuhtaita.

Joissain asunnoissa on pelkkä koneellinen ilmanpoisto, jolloin tuloilma tulee asuntoon ikkunoiden tuuletusaukkojen kautta. Tämä on yleinen käytäntö monissa vanhoissa kerrostaloasunnoissa.

Hyvän ilmanvaihdon hyödyt:

Terveellisyys

 • Sisäilma on raikasta ja suodatettua.
 • Rakennus on terve, eikä sielläole hometta.
 • Pyörivä lämmönsiirrin palauttaa talvisin kosteutta sisäilmaan ja pitää näin sisäilman kosteuden terveellisellä tasolla sekä rakennuksen että sen käyttäjien näkökulmasta katsottuna.

Miellyttävyys

 • Sopiva sisäilman lämpötilasaadaan lämmittämällä tai jäähdyttämällä rakennukseen puhallettavaa ilmaa.
 • Sisäilman kosteustasoa säätämällä voidaan varmistaa miellyttävät sisäolosuhteet myös kuumalla kesäsäällä tai kosteina päivinä.


Energiatehokkuus

 • Pyörivä lämmönsiirrin on jo itsessään erittäin energiatehokas, mutta lämpöpumppuun yhdistettynä ratkaisun energiatehokkuus on vertaansa vailla. Kaikki ylijäämä- ja hukkaenergia voidaan ottaa hyötykäyttöön
 • Pyörivän lämmönsiirtimen kesäyöjäähdytys vähentää jäähdytyskustannuksia.
 • Investoinnin hiilijalanjälki on pieni ja takaisinmaksuaika lyhyt


kysy lisää malleista myyjiltämme