Muut palvelumme

Lattialämmitys ja Putkiremontti 

Lattialämmitys - Espoo ja Uusimaa

Lattialämmitys tuo viihtyisyyttä asumiseen

Lattialämmitys on erittäin suosittu valinta nykypäivän uudis- ja saneerausrakentamisessa. Lattialämmitysjärjestelmän avulla huoneet pysyvät tasaisen lämpiminä ja vedottomina. Sen avulla kotisi ikkunat voivat ulottua lattiasta kattoon, kun patterit eivät ole elämisen ja sisustamisen tiellä. Lattialämmitystä ei näe, mutta sen tehon tuntee.


Asennamme huippuluokan kotimaiset Uponor ja Wehofloor-lattialämmitysjärjestelmät

Olemme valtuutettu Uponor-lattialämmityksen asennusliike. Palvelemme Lohjan ja Espoon lisäksi myös koko Uudenmaan alueella. Kotimainen Uponor-lattialämmitys on helppokäyttöinen, taloudellinen ja luotettava valinta jokaiseen kotiin. Laadukas lattialämmitysjärjestelmä nostaa sekä kotisi asumisviihtyisyyttä että arvoa. Uponor-lattialämmitys on viiden tähden lattialämmitysjärjestelmä, joka pitää talon rakenteet kuivina ja terveinä.


Valitessasi Uponor-lattialämmityksen, saat:

 • Nopean kokonaistoimituksen suunnittelusta takuutuotteeksi.
 • Tarkan ja yksilöllisen suunnittelun talosi lämmitystarpeeseen.
 • Asennuksen aina valtuutetun Uponor-asentajan tekemänä.

Vesiputkiremontit

Tiedätkö missä kunnossa talosi käyttövesi- ja lämmitysputkistot ovat?

Putkien kunnostaminen kuuluu talonomistajille. Vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö voi vähentää korvausta, mikäli putkiston määritelty ikä on ylittynyt.

Tyypillisesti metalli- tai kupariputkella toteutettujen putkistojen elinikä on 25 - 30 vuotta. Mikäli talosi on rakennettu ennen 90 -lukua, kuuluu talosi riskiryhmään.

Talonomistajana sinun kannattaa ehkäistä mahdolliset vesi- ja kosteusvauriot putkiremontilla. Samalla kiinteistösi arvo nousee sekä juomaveden laatu paranee.

Ammattitaito ja kokemus ovat tärkeitä ominaisuuksia onnistuneen putkiremontin toteuttamisessa. Käytämme vain parhaiksi havaitsemiamme tarvikkeita ja materiaaleja remonteissa kuten Uponorin valmistamia putkia.

Uudet nykyaikaisista materiaaleista valmistetut putket asennetaan pintavetona vesipisteille. Yleensä remontti kestää 1 - 3 päivää.


Energiacenter putkiremontti - Tarjouspyyntö

 • Ota yhteyttä ja sovi kuntokartoitus asiantuntijamme kanssa
 • Asiantuntijamme kartoittaa kohteen kotikäynnillä. Putkistoremontin hintaa ei pysty arvioimaan neliöiden tai kerrosten perusteella vaan tarkan tarjouksen laskeminen vaatii aina käynnin kohteessa. Käyntimme ei sido asiakasta mihinkään eikä siitä aiheudu kuluja.
 • Laskemme kohteesta tarkan tarjouksen
 • Tarjouksen laskettuamme käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tarkan kokonaisurakkahinnan, materiaalit, aikataulun sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämisen jne.

Energiacenter putkiremontti - Toteutus

 • Urakkasopimuksen jälkeen sovimme aikataulusta
 • Teemme kohteesta yksilölliset suunnitelmat
 • Toteutamme asennuksen ammattitaidolla sovitussa aikataulussa
 • Annamme takuun ja huolehdimme käyttöopastuksesta