Lähestyvä syksy ja talvi ovat hyviä syitä pysähtyä miettimään kodin lämmitystä ja mahdollisesti tarvittavia päivityksiä lämmitysverkostossa

Kodin lämmitysverkkoon kuuluvat patterit, venttiilit, termostaatit ja putkistot. 25 - 30 vuotta vanhoissa taloissa putkiverkostoissa riski vuotoihin ja kulumiin on suuri. Yleensä putket ovat rakenteissa sisällä joten mahdollista tihkuvuotoa ei edes havaita ja pitkään kestänyt vuoto aiheuttaa kosteusvaurioita talon rakenteisiin.

Metalliset patterit ovat myöskin alttiina kulumiselle ja niiden lämmönluovutuskykykin on saattanut heiketä vuosien varrella. Myöskään vanhojen säätöventtiilien ja termostaattien huonekohtainen ohajus ei välttämättä toimi enää halutulla tavalla. Uusilla termostaateilla pystytään huomioimaan muut lämmönlähteet kuten takat ja ilmalämpöpumput ja säästö lämmityskuluissa on ilmeinen.

Laroc käyttää vain parhaita materiaaleja ja tarvikkeita putkiremonteissa. Käyttämämme putki on Uponorin valmistamaa tyyppihyväksyttyä komposiittiputkea joka sopii sekä kylmä- että lämminvesilaitteistoihin. Muovinen sisäputki on hygieeninen eikä altistu korroosiolle. Putkisto asennetaan pinta-asennuksena.

Energiacenter putkiremontti - Tarjouspyyntö

  • Ota yhteyttä ja sovi kuntokartoitus asiantuntijamme kanssa
  • Asiantuntijamme kartoittaa kohteen kotikäynnillä. Putkistoremontin hintaa ei pysty arvioimaan neliöiden tai kerrosten perusteella vaan tarkan tarjouksen laskeminen vaatii aina käynnin kohteessa. Käyntimme ei sido asiakasta mihinkään eikä siitä aiheudu kuluja.
  • Laskemme kohteesta tarkan tarjouksen
  • Tarjouksen laskettuamme käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tarkan kokonaisurakkahinnan, materiaalit, aikataulun sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämisen jne.

Energiacenter putkiremontti - Toteutus

  • Urakkasopimuksen jälkeen sovimme aikataulusta
  • Teemme kohteesta yksilölliset suunnitelmat
  • Toteutamme asennuksen ammattitaidolla sovitussa aikataulussa
  • Annamme takuun ja huolehdimme käyttöopastuksesta

Pyydä tarjous putkiremontista