Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin

Toimitamme varmatoimiset Mitsubishi-Electric ilma-vesilämpöpumputsuomalaisiin kiinteistöihin yli 10 vuoden kokemuksella. Sadat tyytyväiset kiinteistönomistajat ovat jo asiakkainamme. Tehot 3 – 63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle suljettua putkistoa pitkin kylmäaineeseen sidottuna ja luovuttaa sen rakennuksen vesikiertoiseen lämmönjakoon rakennuksen sisällä sijaitsevan lämmönvaihtimen avulla.

Nerokkaan yksinkertainen rakenne helpottaa laitteiston asentamista lähes mihin tahansa rakennukseen. Ilma-vesilämpöpumppujen asennukset kiinteistöihin ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosina. Ilma-vesilämpöpumpun investointi on usein vain murto-osa maalämpöinvestointiin verrattuna ja investointi ilma-vesilämpöpumppuun maksaa itsensä takasin useimmissa kohteissa jo muutamassa vuodessa. Laitteet ovat erittäin toimintavarmoja jopa Pohjolan pakkasissa.

Pyydä tarjous!

Energiansäästäjä – nykyisenlämmönlähteen rinnalle

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumattalämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Mitsubishi Electric energiansäästäjä

Mitsubish Electric energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja käyttöönottaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Kiinteistönomistajat ovat huomanneet, että laitteisto on kustannustehokas ja energiaystävällinen. Yhdistelemällä useita eri yksiköitä päästään lähelle kyseisen rakennuksenenergiantarvetta, ja sisäyksiköt on myös helppo sijoittaa sisätiloihin niidenkompaktin koon ansiosta.

Energialaskusta puolet pois

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiiriin. Energiansäästäjällä katetaan rakennuksenvuotuisesta lämmitystarpeesta noin 80 %, ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä, kuten öljykattilasta. Näin vuotuisesta lämmitysenergian kustannuksesta saadaan leikattua jopa puolet.

Kiinteistöautomaatio ja viilennys mahdollisuus

Suurempien rakennusten kapasiteetinohjauksen ja toiminnan hoitaa yleensä kiinteistövalvonta 0-10 V ohjaussignaalilla. Tarvittaessa järjestelmällä voidaan tuottaa myös kylmää vettä, joten saat samalla investoinnilla myös mahdollisuuden viilennykseen.

Energiatehokas ilmavesilämpöpumppu CAHV-P500

Mitsubishi Electricin energiatehokas Ilmavesilämpöpumppu CAHV-P500 70°C invertteri korvaa vanhan lämmitysjärjestelmän kiinteistöjen lämmityksessä.

  • Korkea menoveden lämpötila, jopa 70°C
  • Energiatehokas invertteri-tekniikka säästää käyttökustannuksia ja ympäristöä
  • Monipuoliset säätö- ja valvontamahdollisuudet
  • Tehdasvalmis tuote kytkettäväksi suoraan.


Korkea menoveden lämpötila antaa paljonmahdollisuuksia

Kiitos ainutlaatuisen kompressoritekniikan, jonka Mitsubishi Electric on kehittänyt ensiasennuskohteissaan Japanissa, voi CAHV-P500 tuottaa koko kiinteistölle 70 °C vettä ulkolämpötilan ollessa lähellä -20 °C.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei kiinteistönomistajan tarvitse vaihtaa kiinteistön olemassa olevia lämmityspattereita. Perinteisillä lämpöpumpuilla, joilla on pienempi menoveden lämpötila, olisi lämmityspatterien pinta-ala pitänyt kaksinkertaistaa korvattaessa esim. öljylämmitys. Patterien vaihto suurempiin tai niiden määrän lisääminen voidaan välttää uudella Mitsubishi Electricin 70 °C invertteri ilmavesipumpulla.

Valmistettu meidän oloihimme

CAHV-P500 on valmistettu ja suunniteltu pohjolan olosuhteisiin, ottaen huomioon sekä ilmasto-olosuhteet että ne tavat, joilla haluamme ohjata laitteen toimintaa. Scanofficen ja tehtaan tiivis yhteistyö on osaltaan mahdollistanut korkealaatuisten ja erittäin suurella hyötysuhteella toimivien lämpöpumppujen saamisen Pohjolan markkinoille.

Hiljainen

Taajuusmuuttujalla ohjatut puhallinmoottorit ja erityisesti muotoillut puhallinsiivet tekevät koneesta yhden markkinoiden hiljaisimmista.

Helppo säätää ja valvoa

CAHV-P500 toimitetaan uusimmalla ohjausyksiköllämme PAR-W21. Tällä ohjausyksiköllä voidaan säätää haluttu lämpötila sekä lämmölle että lämpimälle käyttövedelle. Myös menoveden lämpötilakäyrä voidaan säätää tällä ohjaimella. PAR-W21 ohjaimella voidaan ohjata ulkoyksikköä tai useita jaksoja halutulle lämpötilalle tai lämpökäyrälle. Mikäli kiinteistössä on kokonaisvalvonta järjestelmä, voi kiinteistönomistaja ohjata näitä asetusarvoja joko analogisesti 4-20mA tai 0-10V ohjauksella.