Lämpöpumput kiinteistöille

Thermian kiinteistölämpöpumpuilla pienennät sekä lämmitys- että jäähdytyskustannuksia. Samanaikaisesti saat toimintavarman ratkaisun, joka on ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä.


Kattaa kaikki tarpeet

Thermian kiinteistölämpöpumput tuottavat lämpöä, lämmintä vettä ja viilennystä kokokiinteistöön. Kiinteistölämpöpumppuja löytyy kokoluokasta 11 kW aina 1408 kW asti. Energia otetaan kalliosta, pintamaasta, pohjavedestä tai poistoilmasta. Laite hoitaa itse itsensä ja voit itse keskittyä muihin asioihin. Mikäli järjestelmään tulee jokin virheilmoitus, saat siitä välittömästi tiedon. Thermian kiinteistölämpöpumput palvelevat niin pieniä kuin suurempiakin kiinteistöjä. Uusimmalla tekniikalla laitteesi poistaa tarpeen kalliiseen lisälämmitykseen kuten kaukolämpö tai öljy.


Kannattava investointi

Kiinteistön omistajalle lämpöpumppu on kannattava kauppa useasta syystä. Nettotuottoon positiivinen ensimmäisestä päivästä lähtien. Energiatehokas tekniikka on ympäristöystävällinen. Mitä useampi valitsee energiatehokkaan vaihtoehdon, sitä parempi ympäristön kannalta. Huolettomuus ja toimintavarmuus ovat suuri syy Thermian valintaan. Monet arvostavat ratkaisua, joka tarvitsee vain vähän huoltoa. Yhteistyökumppaniemme kautta teidän on mahdollista hankkia myös huoltosopimus.

Pyydä tarjous!

Thermia Mega

  • Erinomainen kiinteistölämpöpumppu: jokainen yksityiskohta on suunniteltu ja mukautettu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla erilaisissa kiinteistökohteissa
    Nopeussäädetty kompressori
  • Erittäin helppo integroida ja yhdistää muihin
  • järjestelmiin

Thermia Mega on kiinteistölämpöpumppu parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Thermia Mega lämpöpumpussa on invertertekniikalla ohjattu kompressori, jonka teho on jopa 88 kW. Yhdistämällä 16 Mega XL lämpöpumppua saadaan lämpötehoksi jopa 1408kW.

Invertertekniikan ansiosta Thermia Mega lämpöpumppu on erittäin joustava ja monipuolinen kiinteistölämpöpumppu, joka voidaan asentaa ja käyttää kaikissa mahdollisissa kiinteistöissä olosuhteista riippumatta. Jokainen ratkaisu voidaan räätälöidä lämmöntarpeen, viilennyksen ja lämpimän käyttöveden tarpeen mukaan.

Invertertekniikka mukauttaa tehon tarpeisiin sopivaksi. Tämä tarkoittaa, että Mega kiinteistölämpöpumppu voi tuottaa 100 % energiakattavuuden. Energiakattavuudenansiosta lisälämmöstä ei tarvitse maksaa. Invertteriohjauksella voidaan myös asettaa erilainen lämmöntarve lämmitysjärjestelmään ja lämpimän käyttöveden tuotantoon ilman erillistä varaajaa. Asennuskustannus on pienempi ja tilaa liittimille tarvitaan vähemmän. Kuumakaasuvaihdin tekee lämpimän veden tuotannosta erittäinkustannustehokasta.

Thermia Mega lämpöpumppua kehittäessä on keskitytty ohjauksen kehittämiseen. Lämpöpumpun seuranta ja ohjaus hoidetaan suoraan lämpöpumpun kyljessä olevalla kosketusnäytöllä. Lämpöpumppua on mahdollista seurata ja ohjata myös mobiililaitteen avulla.