Ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtolaitteilla laadukas sisäilma alhaisilla käyttökustannuksilla

Ilmanvaihtolaitteissa edustamme Nilan,  Enervent ja Heatco -tuotemerkkejä. Näissä ilmanvaihtolaitteissa on pyörivä lämmönsiirrin, jonka ansiosta laitteen vuotuinen lämmöntalteenoton hyötysyhde on jopa 80 %. Laite takaa laadukkaan siäilman mahdollisimman alhaisilla käyttökustannuksilla.

Enervent Family -mallistostamme löytyy ratkaisu pientaloihin sekä erikokoiset teollisuus-, toimisto- ja muut ilmanvaihtokoneet parhaalla energialuokituksella. Pysty- ja sivulähtöiset koneet voidaan asentaa sekä lämpimään (yli +5°C) että kylmään tilaan.

Myös Heatco-laitteilla saavutetaan puhdas ja terveellinen huoneilma. Heatco on nykyaikainen ja laadukas ilmanvaihdon järjestelmätoimittaja, jonka tuotteet soveltuvat sekä pieniin että suuriin kiinteistöihin.

 

Nilanilla on useita eri ilmanvaihtolaitemalleja jotka poistavat kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, tuoden tilalle raikasta ja puhdasta ilmaa. Tehokas suodatus poistaa samalla ilmasta pölyhiukkaset, kosteuden ja hajut, pitäen huolen, että sisäilma on aina miellyttävää ja puhdasta – myös allergikon tarpeisiin.

Kun ostat meiltä ilmanvaihtolaitteen, saat koko palvelupaketin ostosta asennukseen

Suunnittelu, asennus ja huolto - täyden palvelun lämmitysjärjestelmien toimittajana haluamme tarjota sinulle vain parasta.

Kartoitamme kohteesi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivimman ilmanvaihtoratkaisun. Hoidamme asennuksen ja opastamme laitteen käytössä, jotta saat järjestelmästä optimaalisen hyödyn. Kun hoidamme vielä vuosittaiset huollot, koneisto säilyttää tehonsa ja kestää hyvänä vuodesta toiseen. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous