Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumpulla tuntuvaa säästöä energiakustannuksiin

Ilmavesilämpöpumpulla saadaan selvää säästöä energiakustannuksiin verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin. Samalla kun säästetään kukkaroa, myös ympäristö kiittää, sillä ilmasta saatava energia ei aiheuta kuormittavia ympäristöpäästöjä.  

Ilmavesilämpöpumppu siirtää siis lämpöä ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, mahdollisuuksien mukaan myös käyttövesijärjestelmään. Pumpulla voidaan lämmittää talo sekä käyttövesi kaikkina vuodenaikoina ja optimaalinen hyöty saadaan, kun pumppu säädetään erikseen talvi- ja kesäkuukausiksi. 

Ilmavesilämpöpumppu voi toimia talon päälämmönlähteenä.

Mitsubishi Electric ja Thermia -ilmavesilämpöpumput

Edustamme Mitsubishi Electric ja Thermia -ilmavesilämpöpumppuja. Kun ostat pumpun meiltä, saat samalla myös asennuspalvelun. Samalla opastamme laitteen käytössä ja teemme tarvittavat laitesäädöt. 

Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu - Täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Ecodan Next Generation Hydrobox sisäyksikkö kytketään olemassaolevan varaajan / lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

Tästä Mitsubishi Electricin Ecodan ilmavesilämpöpumpun esitteeseen

Tästä videon katseluun

Thermia iTec ilmavesilämpöpumppu

Thermia iTec on invertteritekniikalla varustettu ilmavesilämpöpumppu. Invertteriohjattu kompressori säätää lämmitystehoa jatkuvasti lämmöntarpeen mukaan. Et koskaan kuluta enempää energiaa kuin mikä on todellinen tarve. Tämä luonnollisesti pienentää energialaskua entisestään.

Lämpöenergia kerätään ulkoilmasta ja sitä käytetään lämpimän käyttöveden tuottamiseen sekä talon lämmitykseen. Se toimii energiatehokkaasti aina -25 asteen ulkolämpötilaan. Thermia iTec on myös erittäin hiljainen käyntiääneltään.

Thermia iTec:sta löytyy kolme eri teholuokkaa: 5 kW, 9 kW ja 16 kW. Voit valita kolmen erilaisen sisäyksikön välillä riippuen lämmitysjärjestelmäsi kokoonpanosta.

Korkean hyötysuhteen ansiosta Thermia iTecin avulla on mahdollista säästää jopa 75 % vuotuisista lämmityskustannuksista.

Tästä Thermian iTec ilmavesilämpöpumpun esitteeseen

Ota yhteyttä ja kysy lisää