Isot kiinteistöt

UUSIUTUVAA ENERGIAA KIINTEISTÖILLE

Helposti ja huolettomasti 0 € investoinnilla

Maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät taloyhtiöille sekä liikekiinteistöille ilman omaa investointia! Helppo ja riskitön tapa hankkia energiaa säästäviä ratkaisuja.

Palvelumme sisältää:

 • suunnittelun
 • laitteiston
 • maalämpökaivot
 • täydellisen asennuspaketin
 • laitteiston ylläpidon
 • huollot
 • koko järjestelmän investoinnin

Tilaaja nauttii ympäristöystävällisestä energiasta ja pienemmistä lämmityskuluista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Marko Hämäläinen, 044 5757 689, marko@laroc.fi

Aku Marjamäki, 044 5757 950, aku@laroc.fi

Suurten kiinteistöjen lämmitysjärjestelmät vaativat erityisosaamista

Isot kiinteistöt, kuten kerrostalot, rivitalot, teollisuushallit ja toimistot vaativat järeämmät sekä tehokkaammat lämmitysjärjestelmät kuin pienkiinteistöt. Oikein mitoitetulla lämmitysjärjestelmällä voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä lämmityskustannuksissa. Kohteen vaatimusten mukainen lämmitysjärjestelmä on myös tehokas ja luotettava. Energiatehokkuuden lisäksi laadukas lämmitysjärjestelmä on ympäristöystävän valinta.

Lämpöpumppujen hyödyntäminen isojen kiinteistöjen lämmityksessä on energiatehokasta

Isojen kiinteistöjen kohdalla erityisen hyviä tuloksia lämmityskustannusten alentamisen kannalta on saavutettu etenkin maalämpöpumpuilla, ilma-vesilämpöpumpuilla sekä poistoilman mukana kulkeutuvan lämmön talteenotolla. Kun poistoilman lämpö otetaan talteen, energia ei karkaa harakoille.

MAALÄMPÖ

Maalämpöpumpun avulla pumpataan maaperään, kallioon tai vesistöihin sitoutunutta aurinkoenergiaa. Ekologinen maalämpöpumppu sopii mihin tahansa kohteeseen ja se voidaan liittää vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttövesijärjestelmään. Uusiutuvaa energiaa hyödyntävänä maalämpö on luonnonystävän viisas valinta.

Maalämpöpumppu sopii erityisesti kohteisiin, joissa lämmitysenergiankulutus on suuri. Pumpun asentamisen jälkeen se tuottaa kuitenkin ainoastaan säästöä ja maksaa itsensä takaisin muutaman vuoden aikana.

kiinteistölämpöpumpun avulla voit laskea tehokkaasti lämmityskustannuksiasi. Samalla saat luotettavan ja pitkäikäisen energiaratkaisun joka ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa ja on ympäristöystävällinen.

Lämpöpumppuja on saatavilla teholuokasta 22 kW jopa satoihin kW asti. Maalämpö voidaan asentaa kiinteistön pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle.

Lue referenssi sivuilta lisää  kohteista


POISTOILMAN LÄMMÖNTALTEENOTTO        

EI ENÄÄ LÄMPÖÄ HARAKOILLE - TUNTUVAT SÄÄSTÖT KAUKOLÄMMÖN ENERGIAKUSTANNUKSISSA KOKO JÄRJESTELMÄN ELINKAAREN AJAN

 • Jäspi LTO:lla päästään jopa yli 40% vuotuiseen energiansäästöön
 • Investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti
 • Kotimainen laitevalmistus, tuotekehitys tehty yhteistyössä käyttäjien kanssa
 • Järjestelmän seuranta koko laitteiston elinkaaren ajan
 • Korkeatasoinen etävalvonta, valvomoratkaisun monipuolisuus ja laajennettavuus
 • Selkeät ja helppolukuiset raportit säästöistä
 • Asennusystävällinen kokonaisratkaisu
 • Puhtaampi ja hallitumpi sisäilma

Lue lisää poistoilman lämmön talteenotosta


ILMAVESILÄMPÖPUMPUT

Ilmavesilämpöpumput soveltuvat esim. rivitalojen, teollisuus- ja varastohallien sekä urheiluhallien lämmittämiseen. Isoissa kohteissa ilmavesilämpöpumput asennetaan usein jo olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Näin saavutetaan paras energian säästö. Ilmavesilämpöpumpuilla voidaan myös toteuttaa järkevästi tuloilman lämmitys/jäähdytys.

Lue referenssi sivuilta lisää  kohteista


 

JÄÄHDYTYS / LÄMMITYS

SUURTEN TILOJEN ILMALÄMPÖPUMPUT

Isoihin tiloihin suunnitelluilla energiatehokkailla lämpöpumpuilla pienenevät kiinteistön lämmityskulut merkittävästi. Ne soveltuvat erinomaisesti esim. teollisuus- ja varastohalleihin, atk–saleihin sekä muihin suuriin yhtenäisiin tiloihin.

Kerrostaloissa, toimistoissa, hotelleissa ja liikekiinteistöissä voidaan käyttää järjestelmiä joissa yksi tai useampi ulkoyksikkö huolehtii jopa useiden kymmenien sisäyksiköiden lämmityksestä/jäähdytyksestä.


Talotohtori

Laroc Oy jälleenmyy Talotohtorin lämmöntalteenttojärjestelmiä

Talotohtori poistoilman lämmöntalteenotolla jopa yli 50% säästö

Suomessa on lähes 40 000 kerrostaloa, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto. Näissä kiinteistöissä VTT:n tutki-muksen mukaan jopa 46% lämmitysenergiasta karkaa harakoille ilman lämmöntalteenottoa.

Tämä hukkaenergia voidaan Talotohtori lämmöntalteenottojärjestelmällä ottaa tehokkaasti talteen ja lämpö-pumpputekniikkaa hyödyntäen palauttaa takaisin kiin-teistön lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

Tällä tekniikalla voidaan saada kiinteistön lämmitysenergian kulutus jopa alle puoleen! Samalla saadaan joustavampi poistoilman vaihdon säätö, mikä parantaa myös asumismukavuutta.

Hukkaenergia täysimääräisesti talteen - valvotusti

TaloTohtori lämmöntalteenotto on markkinoiden kehittynein, elinkaarimalliin perustuva ratkaisu kiinteistön energiakustannusten pienentämiseksi. Järjestelmän avulla poistoilmasta talteen otettu energia saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla kiinteistön lämmityksessä ja lämpimän käyttöveden tuottamisessa koko laitteiston eliniän ajan.

Talotohtori lämmöntalteenotto soveltuu kerrostaloihin, toimisto- ja liikerakennuksiin sekä teollisuuskiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja koneellinen poistoilmanvaihto. Järjestelmä on mahdollista asentaa myös painovoimaisella ilmanvaihdolla varustettuihin kiinteistöihin, jolloin ilmanvaihto muuttuu koneelliseksi.

Lue lisää TaloTohtorin lämmöntalteenotosta

Meiltä saat myös isojen kiinteistöjen maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput sekä vesikiertoiset lattialämmitys järjestelmät.

Pyydä tarjous ison kiinteistön lämmitysjärjestelmästä