Maalämpöpumput

Maalämpöpumpun avulla pumpataan maaperään, kallioon tai vesistöihin sitoutunutta aurinkoenergiaa. Ekologinen maalämpöpumppu sopii kohteeseen mihin tahansa ja se voidaan liittää vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttövesijärjestelmään. Uusiutuvaa energiaa hyödyntävänä maalämpö on luonnonystävän viisas valinta. 

Maalämpöpumppu sopii erityisesti kohteisiin, joissa lämmitysenergiankulutus on suuri. Pumpun asentamisen jälkeen se tuottaa kuitenkin ainoastaan säästöä ja maksaa itsensä takaisin muutaman vuoden aikana. 

Edustamme Thermia ja Vaillant -maalämpöpumppuja

Thermia on ollut jo pitkään lämpöpumppualan uranuurtaja. Thermia edesauttaa korkean vuosihyötysuhteen saavuttamista, mikä merkitsee edullisia käyttökustannuksia. Tehokkaimmillaan Thermia-lämpöpumpulla voidaan pienentää jopa 75 % käyttökustannuksia.

Vaillant on ollut edelläkävijä lämmitysmarkkinoilla yli 130 vuoden ajan. Vaillant on luonut tuotteita, jotka ovat mullistaneet alan ja tehneet Vaillantista Euroopan johtavan kattilavalmistajan. Tuotteiden etuja ovat korkeat energiatehokkuusluokitukset sekä matalat päästöt - suorituskykyä, laatua ja luotettavuutta unohtamatta. 

Meiltä saat maalämpöpumput aina tuotteesta sen asennukseen ja huoltoon asti. Teemme ilmaisen arviointikäynnin kohteeseesi ja suunnittelemme sinulle parhaan pumppuratkaisun, joka tarjoaa selvää säästöä kotisi lämmityskustannuksiin. 

Toimimme Uudenmaan alueella sekä Pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää