Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu on ympäristöystävän valinta

Poistoilmalämpöpumppu ei päästä lämpöä karkaamaan harakoille, vaan hyödyntää uudelleen poistoilman mukana kulkeutuvaa lämpöä kiinteistön lämmitykseen. Poistoilmalämpöpumppu voidaan yhdistää myös käyttövesijärjestelmään ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lisäksi sitä voidaan käyttää kiinteistön viilentämiseen.

Nilanin ja Scanwarmin poistoilmalämpöpumput

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Tästä syystä olemme valinneet tarjontaamme Nilanin ja Scanwarmin laadukkaita poistoilmalämpöpumppuja. Teemme kohdekiinteistöön aina maksuttoman kartoituskäynnin, jonka avulla löydämme kohteeseen parhaiten soveltuvan poistoilmalämpöpumpun. 

Nilan-poistoilmalämpöpumppu

Nilan-poistoilmalämpöpumpussa yhdistyvät lämpöpumppu, ilmanvaihto ja lämmitys samassa paketissa. Nilan-lämpöpumpuilla voidaan ratkaista sinunkin talosi ilmanvaihto- ja lämmitysongelmat. 

Nilanilta löytyy ratkaisu jokaiseen kohteeseen. Nilan-lämpöpumput ovat tehtaalla koeajettuja valmispaketteja, joissa käytetään ainoastaan huippuluokan komponentteja, esimerkkinä vakiona tasavirtaohjatut (EC) puhallinmoottorit. Myös laitteen ohjaus on huippuluokkaa, vakiona CTS600 automatiikka, jossa mm. viikko-ohjelmoinnit, takkakytkin, puhallinnopeuksien ja lämpötilojen säädöt jne.

Pyydä tarjous poistoilmalämpöpumpusta